BlurryLaunch aduce un nou efect pentru deschiderea aplicatiilor

BlurryLaunchBlurryLaunch este un tweak lansat in cursul zilei de ieri in Cydia pentru iDevice-urile noastre, iar cu ajutorul sau putem implementa noi efecte pentru deschiderea aplicatiilor in iOS 8. Practic acest tweak implementeaza teme create de catre dezvoltatorul sau, ele aplicand un efect de blur pentru deschiderea aplicatiilor din ecranul principal de aplicatii disponibil pentru interfata sistemului de operare al iDevice-urilor noastre.

BlurryLaunch is a subtle yet beautiful tweak for your iPhone or iPad. Configurable from the settings app, BlurryLaunch adds a smooth blur effect to your device when you launch an app. It currently supports a few different ‘Blur Themes’ that you can easily choose from in the settings and apply without the need for a respring! Updates in the future will include NEW themes and more awesome features so check back soon!

BlurryLaunch are un meniu de setari disponibil in aplicatia Configurari, Settings, iar de acolo putem alege temele care sunt folosite cu acest tweak, iar in viitorul dezvoltatorul va lansa altele noi pentru creatia sa. BlurryLaunch este disponibil pentru descarcare gratuita din repo-ul BigBoss al Cydia.