Filmul Steve Jobs este prezentat in primul trailer extins (Video)

Steve Jobs trailer fullFilmul Steve Jobs este prezentat in primul trailer extins de catre compania Universal Studios, pelicula fiind promovata in momentul de fata pentru o lansare ce urmeaza sa aiba loc in luna octombrie a acestui an.

In film veti vedea o prezentare extinsa a ceea ce urmeaza sa vedem pe marile ecrane la mijlocul lunii octombrie, cand este comemorat si decesul lui Steve Jobs, Michael Fassbender interpretandu-l pe regretatul CEO, in timp ce Steve Wozniak este interpretat de Seth Rogen.

Cei de la Universal au publicat acum cateva luni de zile un prim trailer pentru filmul Steve Jobs, insa abia acum vedem o prezentare extinsa a povestii adaptate de catre scriitorul Aaron Sorkin in baza singurei biografii autorizate Steve Jobs scrise de catre Walter Isaacson.

Filmul Steve Jobs este gandit in 3 mari acte a cate 30 de minute fiecare, ele prezentand momentele importante din viata fostului CEO Apple, Steve Jobs, totul culminand cu prezentarea primului model al iPod care a avut loc in anul 2001, cu 6 ani inainte ca iPhone-ul sa fie lansat.

Filmul Steve Jobs urmeaza sa fie lansat in cinematografele americane in data de 9 octombrie, insa in alte zone de pe glob ar putea ajunge chiar si cateva luni mai tarziu, asa ca ramane de vazut cand va fi el disponibil in Romania.