HTC U 11 – specificatiile tehnice complete confirmate

HTC U 11 a avut specificatiile tehnice complete dezvaluite de catre o imagine a unui test de performante realizat cu GFXBench.

HTC U 11 are specificatiile tehnice complete confirmate multumita unui test de performante facut folosind aplicatia GFXBench in cursul zilei de ieri. In imaginea de mai jos avem detaliate specificatiile tehnice HTC U 11, asa cum am mai vazut si acum cateva saptamani, dar acum avem cateva detalii noi care in leak-urile anterioare nu au fost dezvaluite.

Pentru inceput, observam ca HTC U 11 are un ecran de 5.5 inch cu rezolutie de 2560 x 1440 pixeli, aceasta fiind a doua confirmare pentru diagonala ecranului. Rezolutia ecranului HTC U 11 nu este o surpriza pentru ca de mai bine de un an de zile majoritatea smartphone-urilor premium sunt lansate cu exact aceeasi rezolutie.

Mergand mai departe, HTC U 11 va avea un chip Qualcomm Snapdragon 835, insa acum vedem si ca el este tactat la 2.4 GHz. Acest chip al Qualcomm are un procesor cu 8 nuclee, insa doar unele dintre ele vor fi tactate la 2.4 GHz pe HTC U 11, altele urmand a functiona la frecvente ceva mai mici pentru a nu consuma rapid energia din baterie.

HTC U 11 – specificatiile tehnice complete confirmate

Mergand mai departe, HTC U 11 va avea o placa grafica Adreno 540, 4 GB RAM si 64 GB spatiu de stocare, adica exact ceea ce asteptam de la el. Cand ne uitam la informatiile despre camere, detaliile HTC U 11 incep sa devina cam ciudate deoarece el ar avea o camera principala de 12 megapixeli si o camera frontala de 15 megapixeli.

Este greu de crezut ca HTC U 11 va avea o camera frontala cu rezolutie mai buna decat camera principala, asa ca probabil aceste specificatii nu sunt 100% corecte. Exista posibilitatea ca ele sa fie inversate, adica HTC U 11 sa aiba o camera principala de 16 megapixeli si una frontala de 12 megapixeli, dar deocamdata nimic nu este sigur.

Un test de performante aparut zilele trecute ne arata ca HTC U 11 va intrece fara drept de apel iPhone 7 Plus in performante, dar si Samsung Galaxy S8. Vorbim aici doar despre performantele sintetice, deoarece avand doar 4 GB RAM, HTC U 11 ar putea avea totusi probleme in testele de utilizare in lumea reala.

htc u 11 specificatii tehnice