iOS 11.3.1 Jailbreak a fost Anuntat pentru Lansare!

iOS 11.3.1 jailbreak a fost anuntat pentru lansare astazi de catre creatorul singurei solutii de jailbreak lansata pana acum pentru iOS 11.

iOS 11.3.1 Jailbreak Anuntat Lansare

iOS 11.3.1 jailbreak nu mai este doar o dorinta a celor care vor sa-si poata folosi telefoanele iPhone si tabletele iPad dupa bunul plac, ci si o realitate, deoarece urmeaza sa fie lansate. Creatorul solutiei de jailbreak Electra a anuntat ca va lansa si o solutie de jailbreak pentru iOS 11.3.1 multumita donatiilor pe care le-a primit deja de la oameni.

iOS 11.3.1 inca este semnat de catre compania Apple pentru instalare pe iPhone, iPad si iPod Touch, desi iOS 11.4 a fost lansat zilele trecute, asa ca puteti face rapid downgrade. Electra este singura solutie de jailbreak pentru iOS 11 in momentul de fata, si este compatibila cu maxim iOS 11.1.2, insa acest lucru se va schimba in viitorul apropiat.

Solutia de iOS 11.3.1 jailbreak va fi cel mai probabil compatibila inclusiv cu versiunile intermediare pana la iOS 11.1.2, asa ca daca inca le aveti, ar trebui sa va puteti bucura de software. Ca de obicei, nu se stie cand va fi lansata solutia de iOS 11.3.1 jailbreak, insa din moment ce ea a fost anuntata de catre dezvoltator, este cat se poate de clar ca va veni.

“whoa as soon as I put the donation portal up on Electra’s website, a lot of people are donating… have to say I was not expecting that. I guess this really does show that there’s a lot more people who are appreciative (and are usually quiet and patient) compared to the naggers. It’s a shame that back when I was doing the 11.1.2 jailbreak there was a statistical bias favoring the naggers, but today the jailbreak community has redeemed itself. Will be providing as much support for A10/A11 as possible. Looks like we should be able to get rootfs rw and have all of the existing functionality. As I’ll be using an iPhone X soon, I damn well will be trying my best to get Anemone and a shell on it.”

iOS 11.3.1 jailbreak nu va avea suport oficial pentru Cydia, cel mai probabil, iar asta deoarece aplicatia nu a fost actualizata inca pentru iOS 11, si e putin probabil sa mai fie. O versiune neoficiala a Cydia a fost creata pentru iOS 11, iar ea urmeaza sa fie inclusa in solutia de a iOS 11.3.1 jailbreak pe care o vom avea disponibila in curand, deci trebuie doar sa mai aveti rabdare.