OnePlus 7 Pro. Specificatiile Tehnice FINALE Confirmate

OnePlus 7 Pro. Specificatiile tehnice finale au fost confirmate inainte ca telefonul sa fie lansat in mod oficial pe piata, iata ce noutati majore va aduce.

OnePlus 7 Pro specificatii tehnice

OnePlus 7 Pro. Noul model de smartphone este pregatit pentru lansare in momentul de fata, iar asta ne ajuta sa aflam din timp care ii sunt specificatiile tehnice finale pregatite de catre chinezii de la OnePlus. Stim deja ca intre 2 si 3 modele vor fi lansate, adica un OnePlus 7, un OnePlus 7 Pro, si un posibil OnePlus 7 Pro 5G, dar nu e clar in momentul de fata cate modele vor ajunge efectiv la consumatori, si nici tarile in care acestea ar urma sa fie puse in vanzare.

OnePlus 7 Pro. Specificatiile tehnice ale noilor telefoane sunt totusi dezvaluite astazi, iar ele se cam potrivesc intr-o buna masura cu ceea ce am vazut in imagini aparute in cursul zilelor trecute de la diversi leakeri. Pentru OnePlus 7 Pro este asteptata includerea unui ecran cu diagonala de 6.7 inch care va avea, in premiera pentru OnePlus, rezolutie Quad HD+, ceea ce ar urma mai mult ca sigur sa contribuie la cresterea de pret care va fi aplicata pentru telefon.

OnePlus 7 Pro. Specificatiile Tehnice FINALE Confirmate

OnePlus 7 Pro. Pentru acest ecran urmeaza sa fie oferita si o rata de refresh de 90Hz, ceea ce reprezinta o alta premiera pentru companie, dar ceva ce pune telefonul si deasupra tuturor celorlalte telefoane de pe piata, exceptand Razer Phone. In ceea ce priveste bateria, se pare ca OnePlus 7 Pro va avea una cu capacitate de 4000 mAh, cu 300 mAh mai mare decat cea din OnePlus 6T, cresterea fiind mica, insa binevenita pentru un smartphone cu ecran atat de mare.

OnePlus 7 Pro. Incarcarea rapida se va face tot la 30W, mai incet decat la Huawei P30 PRO, sau Xiaomi Mi 9, insa trebuiau sa existe diferente si intre aceste modele de telefoane pentru ca oamenii sa aiba din ce alege. Camera principala va fi tripla, un senzor wide-angle fiind inclus in OnePlus 7 Pro in comparatie cu modelul anterior, deci acum mai toate telefoanele mobile Android premium au o asemenea camera, un upgrade substantial fata de modelele din 2018.

OnePlus 7 Pro. Nu se stie deocamdata care va fi pretul telefoanelor, insa se pare ca lansarea ar urma sa aiba loc in data de 14 mai.