Samsung GALAXY Note 10. LANSARE TARZIE Anuntata

Samsung GALAXY Note 10. O lansare tarzie este anuntata pentru noul model de telefon al coreenilor, iata ce se intampla cu telefoanele Samsung.

Samsung GALAXY Note 10 lansare august

Samsung GALAXY Note 10. O lansare tarzie este anuntata pentru noul model de telefon al companiei coreene, iar asta in conditiile in care acum mai bine de o saptamana se spunea ca ea va fi pe 10 august. Ei bine, in realitate se pare ca lansarea Samsung GALAXY Note 10 nu va fi pe 10 august, ci undeva pe la finalul lunii august, insa deocamdata nu se stie de ce urmeaza sa ajunga atat de tarziu in magazine, in raport cu seria anterioara.

Samsung GALAXY Note 10. Informatia privind lansarea de la finalul lunii aufust vine de la un cunoscut leaker de informatii despre telefoane care inca nu au fost lansate, evleaks, el spunandu-ne ieri cand va fi lansat iPhone 11. Exact precum ieri, o data pentru lansarea Samsung GALAXY Note 10 nu a fost anuntata de catre leaker, insa finalul lunii august inseamna ca punerea in vanzare pentru telefon ar urma sa aiba loc dupa data de 20 a lunii.

Samsung GALAXY Note 10. LANSARE TARZIE Anuntata

Samsung GALAXY Note 10 lansare august verizon

Samsung GALAXY Note 10. E posibil ca prezentarea telefonului sa aiba loc pe 10 august, iar lansarea sa aiba loc la doua saptamani dupa acea data, lucru pe care compania Samsung il face in mod destul de obisnuit. E posibil ca lansarea mai tarzie pentru Samsung GALAXY Note 10 sa fie facuta special pentru a afecta si lansarea iPhone 11, pe care compania Apple o va face pe final de septembrie, dar strategia coreenilor nu e deocamdata cunoscuta clar.

Samsung GALAXY Note 10. Din ceea ce stim pana acum, seria de telefoane ne va aduce doua modele separate, unul standard si unul Pro, fiecare cu ecrane de diagonale diferite, dar si unele specificatii diferite. Pentru seria Samsung GALAXY Note 10 vor exista si modele 5G, insa nu se stie ce fel de specificatii ar urma sa ofere acestea pentru clienti, si cat ar trebui sa coste, cunoscut fiind faptul ca telefoanele 5G sunt mai scumpe.

Samsung GALAXY Note 10. Acestea fiind spuse, pe la finalul lunii iulie vom avea si primele informatii mai clare cu privire la posibilele date la care telefoanele coreenilor vor fi lansate, dar poate si noi detalii despre ceea ce vor aduce.