Apple blocheaza posibilitatea de a face decodare permanenta pentru orice iPhone

Inevitabilul s-a produs si Apple a blocat posibilitatea de a decoda orice iPhone din orice retea. Se anunta de cateva zile aceasta blocare insa acum este 100% oficiala si nimeni nu mai poate face decodare pentru AT&T de exemplu sau pentru alte retele care au devenit deblocabile acum o saptamana. Era normal ca Apple sa faca acest lucru din moment ce zeci de mii de posesori de iPhone au cautat cu disperare sa isi decodeze terminalul cat mai repede posibil, si in final s-a adeverit ca totul a fost facut fara cunostintinta Apple, deci neoficial.

Acum singura problema are legatura cu recodarea terminalelor, lucru pe care Apple l-ar putea face daca ar dori. Personal nu cred ca Apple va face acest lucru insa daca il va face atunci cei care au decodarea facuta o pot salva si pastra pe viitor fara probleme. Daca totusi la un moment dat faceti o activare prin iTunes atunci pierdeti de tot decodarea si banii dati pe ea. Cei care nu au terminalele decodate dar au dat bani pentru asta isi vor primi probabil banii inapoi.

Voi scrie un tutorial care va va invata cum sa va salvati decodarea. NIMENI nu mai face decodari pentru AT&T sau alte retele care erau nedecodabile pana saptamana trecuta, aveti grija la tepe!

UPDATE: Tutorial pentru salvarea activarii aveti aici. Important e sa instalati SAM si sa apsati pe backup activation.