GIVEAWAY: iDevice.ro iti ofera cadou un iPhone 4S!

Giveaway-iDevice.ro
iPhone 4S negru, din cutia sigilata, va fi oferit unui cititor.

  Pe 1 martie 2011 zaone.ro devenea iDevice.ro si aplicatia iDevice.ro era publicata din nou in App Store. Intr-un singur an iDevice.ro a crescut “cat alte bloguri in 10” si a devenit cel mai citit blog romanesc despre tehnologie iar pentru asta trebuie sa va multumesc voua! Intr-un an aplicatia iDevice.ro a fost descarcata de peste 30.000 de ori si in momentul de fata 12.000 dintre voi sunt abonati la sistemul de notificari push. In semn de multumire pentru tot suportul vostru am decis sa ofer un terminal iPhone 4S unei persoane prin intermediul acestui giveaway.

  Acesta nu este un concurs insa pentru a ma asigura ca toti cei care se inscriu aici nu o fac doar in ideea de a fura altora sansele de a primi un iPhone 4S va rog sa respectati cerintele de mai jos:

  • sa ma urmariti pe Twitter/Facebook;
  • sa dati un retweet sau un share paginii acestui articol;
  • sa lasati un comentariu cu orice text doriti voi;
  • sa va inscrieti folosind un email valid pentru ca daca sunteti ales/aleasa trebuie sa va confirm identitatea si sa va contactez.

  Sunt patru cerinte simple care ma vor ajuta pe mine sa aleg aleator persoana care va primi terminalul iPhone 4S. Giveaway-ul se va inchide pe data de 7 martie la ora 12:00 iar persoana care va primi terminalul va fi anuntata 2 zile mai tarziu, pe 9 martie.

  Daca persoana aleasa de mine pentru a primi terminalul nu a respectat cerintele de mai sus va pierde dreptul asupra dispozitivului si voi face o noua alegere.

  Daca nu vedeti comentariul publicat imediat dupa ce va inscrieti nu il introduceti din nou, il voi publica eu. Comentariile multiple lasate de aceleasi persoane cu aceeasi identificatori duc la excludere fara drept de apel.