MacBook Air de 15 inch ar putea fi lansat in aprilie

  Nu a trecut inca un an de la lansarea noilor modele MacBook Air si de cateva saptamani tot apar zvonuri care sugereaza faptul ca Apple ar intentiona sa actualizeze oferta din propriile magazine. Un nou model al MacBook Air cu ecran de 15 pare a fi in lucru la compania Apple si un producator de accesorii pentru produse Apple sustine ca in luna aprilie vom vedea produsul pe piata. Pentru ca vorbim despre un producator de accesorii trebuie sa luam zvonul cu o foarte mare “doza” de neincredere avand in vedere faptul ca Apple nu prea obisnuieste sa ofere informatii confidentiale acestor gen de parteneri.

And what is coming? If you take our source’s word for it, a 15-inch MacBook Air with ports on both sides, no optical drive and no ethernet cable. 

While our source wasn’t certain that this would completely destroy the Pro (he also stated that Apple might hold on to the 17-inch model, which would make sense for the sizeable audience of professional editors out there), he was fairly sure that the shakeup will happen in April. To that end, our source’s company’s got its manufacturers on standby to be able to make and ship a new product lineup inside of 90 days.

  Desigur ca nu este prima oara cand auzim despre posibila lansare a unui MacBook Air cu ecran de 15 inch insa timeframe-ul prezentat acum nu se prea potriveste cu un anunt facut de Intel acum cateva saptamani. Un reprezentant al companiei americane a afirmat ca lansarea noilor procesoare Ivy Bridge va fi amanata pana in luna iunie deci lansarea unui MacBook Air in aprilie pare imposibila daca Intel isi va pastra noile planuri. Oricare ar fi situatia, doar doua saptamani ne despart de inceputul lunii aprilie si vom afla atunci cum se vor desfasura lucrurile.

3 COMENTARII

  1. pe cat facem pariu ca o sa aiba probleme cu balamalele ? eu am un macbook air late 2008 si de cand mi lam luat miam schimbat de 2 ori balamalele la el si nu nu ma port ca un mitocan cu laptop-ul 🙂 am avut noroc ca apple a recunoscut modelul ca avand probleme de fabricatie si le-au schimbat gratis

  2. @Alecz: eu am un macbook air late 2010 versiune ssd si functioneaza exceptional (si eu sunt mitocan cu el sa nu mai spun de catelusa care am impresia ca se hraneste cu aluminiu 🙂 ) insa in 2008 era model proaspat si poate de aici problemele… oricum un 15″ e super bine venit !