Office pentru iPad ar putea fi lansat pe 10 noiembrie in App Store

  Acum cateva saptamani de zile cei de la The Daily anuntau ca Microsoft dezvolta o versiune a suite Office pentru tableta iPad si imediat a inceput un razboi al declaratiilor intre publicatia americana si compania din Redmond. Desi atunci cei de la Microsoft sustineau ca informatiile publicatiei The Daily sunt false, in final se pare ca ele se pare ca ele ar fi adevarate, iar pe data de 10 noiembrie aplicatia Office pentru iPad ar urma sa fie oficial lansata in App Store de catre Microsoft.

Microsoft will launch Office for iPad on Nov. 10, The Daily has learned. This follows reports earlier this month that a late fall release was likely… We’ve learned that the development team within Office Mobile finished its work on the project last month, and the efforts of the design group wrapped soon after. The app is  now in the hands of a usability team that appraises software that utilizes the Metro design language for “Metro compliance” and suggests changes as needed. When approved by the team, the app likely will go to Apple for app store approval, which could take a couple of weeks.

  Desigur ca informatiile privind lansarea vin tot de la The Daily care a aflat ca intreaga aplicatie a fost terminata si a ajuns la o echipa care o testeaza pentru a vedea cat de utile sunt functiile sale. De indata ce aceasta echipa isi va da acordul, aplicatia va fi trimisa pentru publicare in App Store, insa probabil va sta cateva saptamani acolo si abia pe 10 noiembrie ar urma sa fie disponibila pentru utilizatori.