O presupusa imagine a cutiei unui MacBook Pro cu ecran de 15 inch denota implementarea Retina Display-ului

  La doar o zi dupa aparitia unei imagini care ne dadea de inteles ca MacBook Pro-ul cu ecran de 13 inch nu va avea Retina Display, iata ca a aparut o alta imagine care, aparent, ne demonstreaza contrariul pentru MacBook Pro-ul cu ecran de 15 inch. Imaginea prezinta lista de specificatii prezenta pe cutia MacBook-ului si acolo observam ca un model al MacBook va avea un procesor Intel i7 quad-core de 2.6 GHz ce este capabil sa atinga viteze de pana la 3.6 GHz prin Turbo Boost,  va avea 16 GB RAM DDR 3 la 1600 MHz, HDD de 750 GB, ecran Retina de 15.4 inch cu rezolutie 2560 x 1600, placa grafica AMD Radeon HD 7770M cu 2 GB RAM si USB 3.0.

  Modelul procesorului, placa grafica integrata si cea AMD plus rezolutia ecranului ne dau de inteles ca vorbim despre un MacBook inca nelansat, dar care are Retina Display. Partea interesanta este ca modelul prezentat in imagini ar fi aproape la fel de subtire si de greu precum MacBook Air-ul, lucru care aparent ar confirma zvonurile publicate pana acum. Cei de la 9to5mac, care au primit imaginea, sustin ca informatiile din ea ar fi false pentru ca Mac-ul ar contine un HDD si nu un SSD, pentru ca screen ratio-ul este 16:10 is nu 16:9, pentru ca Apple nu a folosit o placa Nvidia si pentru ca exista conectivitate Firewire/Ethernet.

  Daca aceste liste de specificatii sunt adevarate sau nu vom afla peste doar cateva zile, insa partea proasta este ca aceste MacBook-uri ar urma sa fie destul de scumpe, mai exact modelul din imagine ar urma sa coste aproximativ 3000$.