Apple modifica din nou sistemul de cautari din App Store

App Store este magazinul de aplicatii unde gasiti aplicatii pentru iPhone

  La doar o saptamana de la modificarea modului in care App Store-ul efectueaza cautarile pentru aplicatii, iata ca Apple face din nou modificari care au rolul de a corecta erorile produse anterior. Modificarile facute atunci le gasiti in acest articol si nu le mai reiau acum. Practic in noua modificare Apple ofera keyword-urilor aceeasi importanta precum titlurilor aplicatiilor, descrierile nu sunt luate in considerare, acelasi lucru fiind disponibil si pentru in-app purchase-uri, iar descarcarile unei aplicatii par sa nu mai conteze atat de mult precum in trecut.

The change seems not that drastic, just a couple of apps appearing back on the search results. I doubt most iOS users would notice the change. It is important for the developers, though. Last week plenty of iOS devs were pushing the updates to fix their keywords, because many of them stopped appearing on the search result list. Now it seems it that the most important SEO rule is not there.

  Schimbarile nu sunt importante, insa prin ele Apple incearca sa corecteze felul in care utilizatorii descopera aplicatii si cei care resimt primii schimbarile sunt dezvoltatorii. Unii experti spun ca trebuie sa ne asteptam in continuare la modificari importante in ceea ce priveste felul in care se efectueaza cautarile in App Store, acum ramane de vazut ce are Apple in plan. Daca sunteti dezvoltator, atunci slide-urile de mai jos ar trebui sa va faca sa intelegeti cum va afecteaza schimbarile implementate de Apple.

New rules in App Store Search

View more presentations from Tomasz Kolinko