Carcasa din piele pentru iPhone 5S – experienta mea proasta

  Achizitionand un iPhone 5S, am achizitionat si o carcasa din piele, despre care v-am vorbit in acest articol, pentru a fi utilizata de catre prietena mea impreuna cu iPhone 5-ul pe care il cumparasem anul trecut. Carcasa din piele a celor de la Apple costa 40€ si te gandesti ca achizitionezi un produs premium, insa realitatea este ceva mai dura. Observati in pozele facute de catre mine ca aceasta carcasa scumpa a celor de la Apple incepe sa isi schimbe culoarea pe marginile sale laterale si ceea ce vedeti la mine este o nimica toata.

Este din piele vopsită cu anilină, căptușită cu microfibră, fiind creată pentru a se potrivi perfect cu iPhone 5s. Astfel încât noul tău smartphone pare la fel de subțire chiar și cu această carcasă. Carcasele din piele pentru iPhone 5s au fost special concepute de Apple pentru a oferi cea mai buna protectie acestor telefoane uimitoare. Fabricate din piele de cea mai buna calitate, aceste carcase pastreaza aspectul extrem de subtire al telefonului. Spre deosebire de carcasele obisnuite, acestea au o forma adaptata perfect telefonului si acopera inclusiv butoanele de volum, butonul de pornire/oprire si marginile curbate ale lui iPhone 5s.

  Terminalul iPhone 5S l-am achizitionat impreuna cu un prieten si v-am explicat aici intreaga poveste, iar carcasa lui arata mult mai rau decat a mea dupa aceeasi luna de utilizare. Marginile carcasei sale arata mult mai rau, ele schimbandu-si culoarea din bleu-ul ales de catre Apple pentru vopsire, intr-un albastru inchis, mult mai urat. Ca sa fiu sincer nu ma asteptam ca o carcasa facuta de Apple si atat de scumpa sa fie atat de proasta, insa Apple a reusit sa ma uimeasca, din nou, intr-un mod foarte neplacut si va recomand sa va feriti de aceasta carcasa cat puteti de mult.

  Incheind, spun ca tot ceea ce am experimentat eu aici am auzit de la utilizatori care si-au achizitionat terminale in primele zile, n-am vrut atunci sa cred acest lucru, insa din pacate el este adevarat…