iOS 7 Activation Lock – MuscleNerd explica de ce activarea totala prin software este imposibila si cum poate localiza Apple iDevice-uri oricand

  Desi in ultimele luni de zile foarte multe entitati au anuntat ca vor lansa solutii software pentru a activa iPhone, iPad sau iPod Touch-urile care sunt blocate prin Activation Lock, adica necesita logarea cu un Apple ID dupa restore, pana acum nimic nu a fost oferit utilizatorilor. Sistemul de protectie gandit de catre Apple este extrem de complex, iar MuscleNerd sustine ca indiferent ce software ar aparea, el nu ar putea activa complet iDevice-urile atat timp cat ele apar ca fiind blocate in serverele Apple cu un anumit Apple ID.

  Practic, chiar daca o solutie software de activare ar fi lansata, ea ar fi inutila, deoarece Apple ar putea bloca diversele sale servicii pe acele terminale, dar mai mult decat atat, le-ar putea localiza daca ar fi pornite. MuscleNerd sustine ca Apple are o sumedenie de servicii care comunica cu serverele sale si atat timp cat un iDevice este activ, el poate fi geolocalizat de catre americani, indiferent unde s-ar afla si probabil la nevoie l-ar putea chiar bloca din nou fara probleme.

  iOS 7 Activation Lock este un sistem foarte eficient, daca privim lucrurile prin prisma celor detaliate de catre MuscleNerd, asa ca evitati sa achizitionati terminale blocate prin Activation Lock.