iOS 8 beta 1 – experienta mea in primele 24 de ore si inregistrarea de UDID-uri

 

  iOS 8 beta 1 pentru iPhone, iPad si iPod Touch este disponibil de peste 36 de ore pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS si dupa multi nervi va scriu acest articol legat de experienta mea cu el. Da, iOS 8 beta 1 este un prim beta build cu enorm de multe probleme, o incercare pentru toti cei care nu se enerveaza usor si accepta foarte multe erori, inchideri subite, blocaje, etc, de la propriul telefon sau tableta.

  Da, iOS 8 beta 1 are o multitudine de functii interesante, dar la fel de multe probleme si daca inca nu l-ati instalat va recomand sa va stapaniti pentru ca va veti face mai multi nervi decat credeti. Prea putine aplicatii sunt functionale in iOS 8 beta 1, prea multe buguri sunt nerezolvate si din pacate Apple restrictioneaza accesul la el pentru cei care nu au un UDID inregistrat in contul unui dezvoltator de aplicatii.

  Sunt placut incantat de noutatile aduse de catre iOS 8 si in ciuda tuturor problemelor nu-mi vine sa fac downgrade la iOS 7.1.1 pentru ca pur si simplu nu mai vreau. Noul sistem de raspundere la mesaje de oriunde si de inchidere a notificarilor este grozav, imi plac noile optiuni pentru Camera si Photos, ma distrez chinuind Siri si per total sunt incantat de micile schimbari grafice.

  Chiar daca unele aplicatii nu functioneaza aproape deloc si probabil nu vor functiona prea devreme, daca nu le utilizati atat de des incat sa conteze, probabil veti suporta mai usor iOS 8 beta 1 sau viitoarele build-uri. Desigur ca trebuie sa suportati si o reducere serioasa a autonomiei bateriei, insa vorbim de un beta build si trebuie sa va obisnuiti cu asta. Per total nu va recomand iOS 8 beta 1 decat daca va place sa suportati probleme de functionare, altfel va recomand sa asteptati iOS 8 beta 2.

  In ceea ce priveste inregistrarea de UDID-uri, am sa va spun urmatoarele. Toti cei care au avut in trecut un UDID inregistrat pe iDevice.ro si nu si-au schimbat terminalul, deci implicit UDID-ul, il pot avea activ iar in baza abonamentului 10 disponibil in pagina de abonamente. Reactivare se face doar dupa reactivarea acelui abonament care ofera acces de 1 luna la beneficiile unui membru inregistrat. Alternativ puteti alege abonamentul 19 care va ofera 6 luni de abonament pentru iDevice.ro si inregistrarea gratuita a UDID-urilor.

  Inregistrari noi se vor putea face in cateva zile si va voi anunta intr-un articol separat. Daca nu ati avut un UDID inregistrat nu cumparati acel abonament deoarece nu va pot inregistra inca un UDID nou si returnarea banilor se va face intr-un cuantum redus, proportional cu toate comisioanele retinute de catre Paypal pentru transferul banilor.