iPhone 7 Plus se apropie mai mult de DSLR-uri

Saptamana aceasta v-am spus ca Apple ar intentiona sa implementeze un sistem cu camere duble in iPhone 7 Plus, totul avand la baza inventii proprii si un software cumparat impreuna cu o companie numita Linx, sa putand contribui la o schimbare majora in ceea ce priveste camerele iPhone-urilor.

Intr-un articol publicat zilele trecute v-am spus care sunt beneficiile unei camere duble in iPhone 7 Plus, cei de la Linx avand tehnologie capabila sa imbunatateasca serios capacitatea terminalelor iPhone de a inregistra imagini sau chiar clipuri video in viata de zi cu zi.

Acum un analist asiatic, cu informatii foarte bune in trecut despre produse Apple nelansate, sustine ca iPhone 7 Plus va avea camere duble care vor permite inregistrarea de poze care au o calitate foarte apropiata de cele inregistrate de un aparat DSLR.

In ultimii ani s-au facut foarte multe comparatii intre camerele terminalelor iPhone si cele ale aparatelor DSLR, foarte multi spunand ca produsele Apple se apropie din ce in ce mai mult de binecunoscutele aparate foto utilizate de catre fotografi profesionisti, iar lucrurile urmeaza sa se schimbe.

Linx a dezvoltat cu multi ani in urma senzori de imagine ce erau superiori celor folositi de catre compania Apple in iPhone-urile sale, iar o tehnologie cu camere duble in iPhone 7 Plus va permite imbunatatirea suplimentara a calitatii pzoelor inregistrate de utilizatori.

Mai exact, iPhone 7 Plus va inregistra cate o poza cu fiecare camera, iar software-ul Linx le va combina automat si va afisa cele mai bune detalii din fiecare dintre cele doua poze, rezultatul final fiind o poza de o calitate superioara celei inregistrate folosind camera iPhone 6S Plus, de exemplu.

Acum, cat de mult se va apropia iPhone 7 Plus de calitatea unui DSLR nu stie nimeni, insa daca el va avea camere duble, atunci cred ca Apple ar putea oferi un smartphone cu o functie foto extrem de buna si ar putea reduce serios diferentele fata de aparatele DSLR obisnuite.