iBooty reporneste terminalele tethered cu 1 click, sn0wbreeze pentru 4.2.1 e pe drum

[blackbirdpie url=”http://twitter.com/#!/iH8sn0w/status/18550452421398528″]

Daca aveti un terminal cu bootrom nou si iOS 4.2.1 atunci stiti cu siguranta cat de “nefericit” devine un tethered jailbreak daca aveti nevoie sa dati un reset telefonului sau acesta se inchide pur si simplu. Pentru a reporni un telefon cu tethered jailbreak trebuie sa parcurgeti niste pasi nu, care nu sunt complicati dar necesita putin timp pentru a fi facuti. Ei bine, iBooty este un nou program dezvoltat de iH8sn0w care va rezolva aceasta problema, practic va elimina intregul proces al redsn0w si ne va da posibilitatea sa repornim telefonul cu un singur click.

Pentru a folosi acest nou program va trebui sa instalam un fisier in terminalele noastre, fisier necesar pentru ca iBooty sa poata redeschide terminalul singur. iBooty va fi compatibil cu mai multe terminale(nu stiu lista lor) si va functiona doar pe Windows.

Odata cu iBooty iH8sn0w va lansa si o noua versiune a sn0wbreeze pentru iOS 4.2.1. Sn0wbreeze este singurul program care ne permite sa facem un custom ipsw din Windows, insa din pacate are destul de multe buguri si multe presoane au avut probleme cu el.

So, pe langa noile solutii de jailbreak de la comex si Dev Team, avem si aceste 2 programe de la iH8sn0w.