greenpois0n RC5 pentru Mac OS X nu activeaza iDevice-urile

Stiu ca multi dintre voi au nevoie si de activarea terminalelor dupa jailbreak asa ca aceasta informatie mi se pare extrem de importanta. Chronic Dev Team a publicat un Read Me pentru greenpois0n RC5 pentru Mac OS X si in el este specificat faptul ca solutia de jailbreak NU activeaza terminalele, ea trebuie facuta prin iTunes folosind cartela operatorului pe care e blocat dispozitivul. Nu stiu daca in versiunea pentru Windows vor include un sistem de activare, e posibil sa aiba, insa deocamdata in cea pentru Mac OS X nu este inclus si va recomand sa NU o folositi daca aveti nevoie de activarea dispozitivului! Daca nu activati terminalul nu puteti accesa sistemul, metode alternative de activare nu exista!

> Notes (checks this also !)

– this version of greenpois0n doesn’t include a patched activation system. You’ll need to activate your device using iTunes

– WE DO NOT SUPPORT PIRACY !

Daca versiunea noua ce ar trebui sa fie disponibila astazi va include un sistem de activare, va voi anunta.

11 COMENTARII

  1. O prostie mare mare de tot , din ce in ce mai greu se fac solutii de jailbreak si din ce in ce mai proaste, ca sa nu mai vorbesc de solutia de unlock ca nu a aparut de 2 luni si nici nu o sa apara prea curand , inainte lansau una dupa alta acum ….

  2. Nu stiu, in articolul initial in care am anuntat lansarea am spus ca exista versiuni pentru toate sistemele de operare bazandu-ma pe link-urile alea dar se pare ca am gresit.

  3. Oricum problema cu activarea nu este decat in cazul celor care au neverloked sau folosesc telefonul in reteaua respectiva. Ar fi o problema abea daca la versiunea finala cand apare si unlock sa nu scoata activare !

  4. Ideea este ca la toate link-urile da : 503 Service Temporarily Unavailable

    Deci s-ar putea sa existe , totusi trebuie asteptat pana apare o versiune stabila si fara erori , parerea mea ca trebuie asteptat nu trebuie facut jb acum !