Video: Comparatie intre calitatea inregistrarilor video facute cu iPhone 4S, Samsung Galaxy S II si Motorola Droid Bionic

[vimeo]http://www.vimeo.com/30609736[/vimeo]

     Camera terminalului iPhone 4S a fost laudata in ultima vreme de catre cei care au avut ocazia de a achizitiona un asemenea terminal, am vazut-o intr-o comparatie cu un DSLR de 2400$ si acum vine momentul sa vedem cum se descurca in fata celorlalte smartphone-uri disponibile pe piata. In clipul de mai sus avem o comparatie intre cateva clipuri video inregistrate utilizand camerele din smartphone-urile iPhone 4S, Samsung Galaxy S II si Motorola Droid Bionic, toate capabile sa filmeze in format 1080p fara probleme.

     Concluziile le trageti voi singuri.

Thanks to Sel.

33 COMENTARII

  1. Eu sunt fan Apple, dar parca videoclipul filmat cu Galaxy era un pic mai clar.
    De mentionat ca am vazut filmuletul pe iPhone, o sa ma uit si pe calculator.

  2. Diferentele de claritate sunt minime. Sunt diferente de balans de alb si contrast. Si anume: iPhone 4s are culori mai calde spre deosebire de Samsung Galaxy SII si Droid Bionic. Motorola sta mult mai prost decat celelalte 2 la capitolul contrast. Verdele de jos, e foarte sters dupa cum observati si voi.

  3. Adevarul este ca modul in care a fost facuta prezentarea este extrem de prost. Doar daca le vezi unul langa celalat iti poti da seama care si cat este de bun. Asa la o prima vedere diferente mari nu exista.

  4. Parerea mea e ca diferentele sunt mari. Iphone focuseaza peste tot, sgs si moto NU! Sunetul cel mai clar e pe iphone, apoi sgs si moto. Cat despre imagine, moto e pe 2.

  5. Zaone are dreptate. Cu alta filmare mai calumea ieseau mai bine in evidenta diferentele. Oricum mi se par mult mai intelepte comparatiile astea decat comparatiile cu DSLR-uri. Oricum ai da-o calitate ca a unui DSLR nu o sa aiba in veci.

  6. pentru un concediu in care nu ai ceva mai bun la indemina(profesionist) stau destul de bine si ip4s si sgs2,fiecare cu +/- lui

  7. Mi se pare mai buna calitatea la iphone4s. Dar filmarea e aiurea, nu poti sa vezi cum e la distanta, cum focalizeaza. De ce sa faci teste pe o fantana?

  8. Eu zic ca iphone`ul este cel mai reusit telefon la ora actuala.. mda si Samsung au unele telefoane bune dar OS`ul lor si unele lucruri lasa de dorit.. parerea mea.

  9. pe video postat de C0ndor se vede mai clar diferenta, samsung-ul chiar este mai tare la sunet, dar nu este mai clar, claritate i4s, zgomot la sgs2… in calitatea de imagine este clar ca i4s este peste sgs2 si in focus sgs2 nici macar nu face fata i4s-ului cel mai bun smartphone camera: iPhone 4s