Prima Pagina Cydia ClearLockNotifications sterge toate notificarile din Lockscreen

ClearLockNotifications sterge toate notificarile din Lockscreen

    ClearLockNotifications este un nou tweak pentru iOS 5-ul companiei Apple care permite utilizatorilor sa stearga toate notificarile din LockScreen. Chiar din prima versiune beta a iOS 5 Apple a oferit posibilitatea de a vizualiza in Lockscreen toate notificarile primite de catre utilizatori si daca aveti cateva aplicatii care trimit notificari constant atunci va puteti trezi cu cateva zeci afisate acolo. Desi Apple nu ofera o metoda de a le inchide pe toate fara a debloca terminalul, ClearLockNotifications face acest lucru prin implementarea unui buton care de indata ce este apasat sterge toate notificarile.

    Butonul implementat de ClearLockNotifications poate fi activat prin simpla apasare a unei notificari din Lockscreen iar apasand apoi butonul X stergem toate notificarile. ClearLockNotifications este disponibil gratuit in Cydia in repo-ul BigBoss.

  • sau poti sa deblochezi terminalul si gata.

  • Sau asa, dar faci mai multe miscari ca trebuie sa il blochezi la loc.

  • faci la fel de multe. 2. Il deblochezi si il blochezi. poate intre timp vezi ceva ce-ti atrage atentia si profiti de ocazie. Daca faci asta, tre sa dai un click pe notificare si unu pe x.

    este o chestie inutila. pana acum eram entuziasmati de noul notification center si acum nu stim cum sa facem sa scapam de notificari…