Video: Overflow aduce efectul Coverflow in dock-ul din iOS

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=X2w68UzE3jM[/youtube]

  Overflow este un nou tweak lansat de curand in Cydia care permite posesorilor de iDevice-uri sa adauge efectul Coverflow pentru dock-ul din iOS. Efectul Coverflow apare atunci cand deschideti aplicatia iPod si navigati de la o coperta la alta a albumelor afisate pentru melodiile din terminalul vostru. Acelasi lucru este acum disponibil si pentru dock doar ca acum discutam despre aplicatii. Putem adauga in dock mai multe aplicatii folosind Infinidock iar cu ajutorul Coverflow le vom avea afisate precum in imaginea de mai sus si vom putea face swype stanga sau dreapta pentru a aduce in prim-plan aplicatia dorita.

Overflow lets you add a dynamic ‘Coverflow’-esque style to your dock, all while keeping things both elegant and fun to use.

Overflow also takes full advantage of chpwn’s Infinidock, and animates when you scroll your dock, so be sure to purchase Infinidock in the Cydia Store to add that awesome you’ve always wanted! Works with or without Infinidock, although for a dynamic Coverflow effect to work as well as scrolling on the dock, Infinidock is required

  Instaland Infinidock impreuna cu Overflow obtineti un efect dinamic la trecerea de la o iconita la alta insa Overflow functioneaza si fara tweak-ul lui chpwn. Overflow este disponibil pentru 0.99$ in repo-ul BigBoss al Cydia.

7 COMENTARII

  1. L-am instalat si pe ipad1. E ok asa la prima vedere dar l-am dezinstalat ca e stresant. Trebuie sa pui vreo 9 icoane ca sa se vada bine.