4G for iPhone 4 te ajuta sa afisezi un indicator 4G pentru conexiunea ta

  4G for iPhone 4 este o tema pentru terminale iPhone care permite utilizatorilor sa afiseze un indicator 4G pentru terminalele iPhone atunci cand acestea sunt conectate la o retea de date. iOS 5.1 pentru iDevice-uri afiseaza un indicator 4G pentru conexiunile de date din SUA desi niciun iPhone nu se poate conecta la asemenea retele iar voi va puteti pacali prietenii la fel cum sunt pacaliti americanii. Tema este disponibila in Cydia, ea functioneaza cu ajutorul Winterboard si de indata ce o instalati veti vedea in status bar indicatorul 4G in locul celui 3G si desigur ca toata lumea va crede ca sunteti conectati la o retea 4G de date.

Jealous of the iPhone 4S users on AT&T who got a 4G icon with the iOS 5.1 update. Well now with this theme you can get the 4G icon on your iPhone without having the 4S, having iOS5.1 and being on AT&T.

  4G for iPhone 4 functioneaza doar pe iPhone 4/4S si numai daca sunteti conectati deja la o retea 3G insa daca aveti doar conectivitate GPRS/EDGE atunci veti vedea iconita corespunzatoare acelei retele. Tema este disponibila gratuit in Cydia si teoretic functioneaza doar cu iOS 5.