Evasi0n – procesul de dezvoltare a ajuns la 80%, solutia de jailbreak este testata pe mai multe platforme

  Evasi0n, solutia de untethered jailbreak pentru iOS 6.0iOS 6.1, este in proces de dezvoltare de cateva luni, insa recent hackerii ne-au dat un termen de lansare si au inceput sa ofere informatii detaliate in legatura cu procesul sau de dezvoltare. Ieri v-am spus ca versiunile pentru Windows si OS X ale programului de jailbreak sunt testate de catre echipa, in cursul noptii trecute versiunea pentru Linux a intrat in faza de testare si practic echipa incearca acum sa vada daca programul lor functioneaza cum trebuie pe toate cele 3 platforme.

  Dupa aceasta faza initiala de testare privata, solutia va fi testata cu un numar mai mare de utilizatori, acesta fiind practic ultimul pas ce trebuie facut inaintea lansarii. Daca toate testele functioneaza cum trebuie, atunci solutia de untethered jailbreak pentru iOS 6.1 va fi lansata cel tarziu duminica noapte. Evasi0n functioneaza cu toate iDevice-urile ce pot instala iOS 6.

13 COMENTARII

  1. Si cei cu scoala si serviciu trebuie neaparat sa faca jailbreak duminica! Atat de multa asteptare…Scuzati cinismul:))

  2. Pe deasupra ca oamenii lucreaza din greu si fac tot posibilul sa il perfectioneze, va fi si gratuit, unii au si pretentii. Sa va fie rusine .
    Auzi:’altii au scoala/lucru’ . Wsm

  3. @dan : daca te rog frumos imi poti da si mie link-ul de pe forum unde e topic-ul cu gevey 6.1 te rog mult ms , am un iphone 4s ios 6.0.1 baseband 3.00.04 su daca dau restore + update la 6.1 sper sa nu pice gevey