Prima Pagina activare iPhone-urile pot fi decodate folosind Gevey/R-SIM/SAM si nu numai dupa utilizarea evasi0n7

iPhone-urile pot fi decodate folosind Gevey/R-SIM/SAM si nu numai dupa utilizarea evasi0n7

  Daca va intrebati cat de folositoare vor fi cartelele de decodare Gevey/R-SIM, etc, dupa utilizarea evasi0n7 pentru a face untethered jailbreak pentru iOS 7, ei bine conform utilizatorilor iDevice-uri se pare ca nu exista probleme. Uitandu-ma printre sutele de comentarii publicate pentru articolele dedicate evasi0n7 am descoperit ca foarte multi utilizatori au reusit sa isi decodeze iPhone-urile fara probleme folosind aceste cartele, deci nu ar trebui sa aveti vreun impediment daca iPhone-ul putea fi decodat cu ele si inaitne de a utiliza evasion7.

  Avand in vedere ca evasi0n7 nu face vreun fel de hactivare, va trebui sa aveti la indemana cartela operatorului pe care este codat terminalul vostru si nu, aceasta solutie de jailbreak nu decodeaza iPhone-uri care nu puteau fi decodate inainte. Separat de cartelele de decodare se pare ca tichetele SAM ar functiona, insa din pacate aici nu va pot confirma sigur acest lucru, mai ales ca plugin-ul in sine nu este 100% compatibil cu iOS 7.

 • Adrian

  cum activam terminalele cu icloud?

 • Bagi Apple ID-ul si parola.

 • Adrian

  nu am parola si userul fostului utilizator …..

 • Haris

  Atunci singura varianta ce ai mai poti face unui iPhone blocat cu iCloud este sa i-l vinzi pe piese ca nu mai ai ce sa ai faci eventula Numa daca afli id :Apple fostului proprietar.

 • bogdy66

  Adrian, nu prea mai ai ce face cu telefonul. telefonul a fost pierdut sau furat si proprietarul la blocat!

 • alin

  la piese cu el !!!!!

  nu ai ce sa-i mai faci !!

 • Alex

  Cei care pana acum au facut preservation de bb pt a putea folosi Gevey, cum procedeaza? De ex Iphone 4 cu ios 6.1 bb 04.10.01 pt a putea urca la ios 7.0.4, ce trebuie facut, direct update dupa care jb sau altceva?

 • macheavel

  merge si pe basebad 4.12.02 iphone 4 ios 6.1.3?

 • Adian

  vom vedea daca va exista o posibilitate de hactivare in viitorul apropiat .. nu pot sa il dau pe piese deoarece am dat multi bani si pe urma mi s-a blocat dupa un restore (nu si-a sters contu fostu proprietar si nu mai am nr lui sa il anunt de “nenorocirea ce am avut’o” … astept sa vad ce o sa iasa . 🙂

 • emy

  salut, am un iphon 4, l-am primit din uk,are cartela de vodafone in el , de bucurie ca l-am primit si ca m-ia spus proprietarul ca nu este nici o problema cu el, nu i-am pus cartela in el de vodafone romania sau altceva din retelele romania si i-am facut ubdate de la 6.01 la 7.04 ca sa am si eu ca baieti din cartier ultimul soft si n devaic bn, sunt anumite jocuri care nu merg in 6.01 ci doar in 7.04, avand in vedere ca se misca bine, si telefonul arata exceptional exterior, fara urme de zgarieuri etc, doar ca ulerior problema ca si-a facut ubdatul, toate bune si la locul lor, cnd ajung acasa constat upa aierea a 3 carele, 3 retele din romanai ca devaicul meu asa fain nu mergea, deci e blocat, intrebarea se mai poate face ceva, doresc va rog un raspuns concret, platesc ptr al decoda, specific ca un prieten mi-a bagat imeiul in lista de la apple ptr a mil decoda ptr valoarea de 70dolari si dupa 2 sapamani de asteptare i-a venit confirmarea ca devaiciul este codat de la vod. uk, ce pot face in cazul acesta???ms mult de raspuns