Tutorial: p0sixspwn jailbreak pentru iPhone 3GS, iPhone 4 si iPod Touch 4G pe iOS 6.1.3, iOS 6.1.4 si iOS 6.1.5 (Windows, Mac)

  p0sixspwn jailbreak este prima solutie de untethered jailbreak pentru iPhone 3GS, iPhone 4 si iPod Touch 4G care ruleaza iOS 6.1.3, iOS 6.1.4 si iOS 6.1.5, ea fiind lansata acum aproximativ o ora si fiind bazata pe exploit-urile utilizate in evasion7 jailbreak. Vorbesc despre un pachet disponibil in momentul de fata in Cydia, care de indata ce este instalat aplica exploit-urile utilizate in evasi0n7 si face untethered jailbreak doar pentru cele 3 dispozitive mentionate anterior.

  In momentul de fata versiunea posixspwn disponibila in Cydia are probleme de functionare, insa versiunea 1.0-9 va fi publicata in orele urmatoare, asa ca ar fi bine sa o asteptati inainte de a incepe procedura. Acest tutorial va ajuta sa faceti jailbreak oricaruia dintre cele 3 terminale daca nu aveti jailbreak facut deja pentru ele. Daca aveti jailbreak tethered facut deja, atunci este de ajuns sa deschideti Cydia, sa cautati pachetul p0sixspwn si sa il instalati, procedura fiind automata.

  p0sixspwn jailbreak este compatibil cu:

  • iPhone 3GS;
  • iPhone 4;
  • iPod Touch 4G.

  p0sixspwn jailbreak  face jailbreak pentru:

  • iOS 6.1.3;
  • iOS 6.1.4;
  • iOS 6.1.5.

Pasul 1

Descarcati cea mai recenta versiune a redsn0w de aici.

Descarcati iOS 6.0 de aici. ATENTIE, DOAR 6.0 trebuie utilizat.

Pasul 2

  Conectati terminalul la PC/Mac. In Windows mergeti in folderul in care ati descarcat redsn0w, faceti click dreapta pe executabil, selectati Properties iar din meniul nou deschis mergeti la Compatibility si bifati Run this program in compatibility mode for dupa care selectati Windows XP, apasati Apply si apoi ok. Daca nu urmati pasul corect nu veti putea porni terminalul tethered. Pe Mac/Windows deschideti redsn0w 0.9.15 beta 3, apasati butonul Extras, apoi Select IPSW si selectati ipsw-ul iOS 6 si apasati Next. redsn0w va implementa exploit-ul.

Pasul 3

Dupa aceasta procedura apasati butonul Back pentru a reveni la meniul principal al redsn0w.

Pasul 4

Acum trebuie sa introduceti telefonul in DFU MODE. Mai intai inchideti terminalul, apoi:

  • tineti apasat butonul power 3 secunde;
  • fara a da drumul butonului power apasati si pe butonul Home 10 secunde;
  • dupa ce trec cele 10 secunde dati drumul butonului Power si telefonul ar trebui sa fie deja in DFU Mode iar redsn0w va incepe sa implementeze exploit-ul.

Pasul 5

Acum apasati butonul Jailbreak din meniul principal al redsn0w, bifati Install Cydia si orice altceva va intereseaza si apasati butonul Next, apoi asteptati ca exploit-urile sa fie implementate.

Pasul 6

Dupa repornirea terminalului, introduceti-l din nou in DFU Mode folosind instructiunile de la pasul 4.

Pasul 7

Acum reveniti in meniul principal al redsn0w, selectati optiunea Extras, apoi Select ipsw si alegeti din nou ipsw-ul iOS 6.0. Acum alegeti optiunea Just Boot din meniul Extras si asteptati ca terminalul sa porneasca, eventual bifati optiunea Autoboot this device when it connects in DFU Mode. Daca procedura nu porneste automat, apasati butonul Next.

Pasul 8

Dupa repornirea terminalului deschideti Cydia si lasati-o sa isi faca setarile initiale. Dupa efectuarea lor cautati pachetul p0sixspwn, instalati-l si veti avea un terminal cu untethered jailbreak aplicat.