Prima Pagina BigBoss ccpinfo for Control Center afiseaza in Control Center informatii de sistem despre...

ccpinfo for Control Center afiseaza in Control Center informatii de sistem despre iDevice-ul tau

  ccpinfo for Control Center este un tweak lansat in cursul noptii trecute in Cydia, iar cu ajutorul sau putem implementa in Control Center-ul din iOS 7 o serie de informatii de sistem despre iDevice-urile noastre. Dupa cum puteti vedea deja in imaginea de mai sus, tweak-ul afiseaza in locul butoanelor de control ale aplicaticatiei Music o serie de informatii despre adresa IP pentru WiFi/conexiunea mobila de date, spatiul de stocare disponibil in partitia de sistem, cel disponibil in partitia pentru fisiere si cantitatea de RAM libera disponibila.

Requires iOS 7. A Control Center plugin which provides device information (IP, Memory, RAM). Configure options from Settings.

  ccpinfo for Control Center este disponibil gratuit in repo-ul BigBoss al Cydia.

  • Cristi

    Mie la iphone 4 ios 7.0.4 imi intra tel in safe mode si nu mai iese deloc din safe nici dupa restart. am dezinstalat tweakul si CCLoader care vine odata cu el si tel nu mai intra in safe mode.
    Poate intra in conflict cu alte tweak uri CC

  • ViRuS

    La fel am patit-o si eu (iPhone 4s ios 7.0.4 + JB) … abia am reusit sa dezinstalez tweak-ul din cauza bootloop-urilor ce le-a cauzat.
    Nu recomand tweak-ul!