CCQuick Pro ne ofera controleaza o multitudine de functii ale iOS 7 cu gesturi, este compatibil cu Pangu iOS 7.1.1 jailbreak (Video)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=9RB_Up1rU38&w=580&h=370]

  CCQuick Pro este un tweak lansat in cursul acestei seri in Cydia, iar cu ajutorul sau putem folosi diverse gesturi pentru a actiona o multitudine de functii in iOS 7. In clipul video de mai sus aveti prezentata functionalitatea tweak-ului si observati ca prin intermediul unui meniu de stari putem ascunde/activa diverse meniuri ale Control Center-ului.

Requires iOS 7. StatusBar Gesture. Swipe right to lock device in anywhere. Swipe left to goto Home Screen in Application, and to lock device in Home Screen. Double Tap to open Multitask. Hold to Screen Capture. Hide ControlCenter Sections. You can hide unused section. Customize ControlCenter BackgroundColor by RGB and alpha. Multitask. Customize CCQuick Pro Buttons. Add more CCQuick Buttons. Swipe up on the APP Icon when Portrait, and swipe right on the APP Icon when Landscape. Hold on to kill background.

  Mai mult decat atat, putem activa un sistem care permite utilizarea de swipe/tap-uri pentru a bloca iDevice-ul, pentru a accesa Home Screen-ul de oriunde, pentru a deschide task switcher-ul, pentru a inregistra un screenshot, pentru a schimba interfata Control Center-ului si multe altele. CCQuick Pro este disponibil la pretul de 3$ in repo-ul BigBoss al Cydia, el fiind compatibil si cu Pangu iOS 7.1.1 jailbreak.