SMSNinja blocheaza SMS/MMS-uri si apeluri, este compatibil cu Pangu jailbreak

   SMSNinja este un tweak dezvoltat cu mult timp in urma, iar el permite utilizatorilor sa filtreze mesaje SMS/MMS si apelurile primite pe propriile terminale. Dezvoltatorul tweak-ului permite oricui sa seteze diverse reguli privind apeluri sau mesaje care sunt respinse: in functie de numarul de pe care sunt primite, in functie de cuvintele pe care le contin ori in functie de ora la care sunt primite. Puteti alege sa blocati contacte din agenda, contacte/numere de telefon din lista de apeluri/din aplicatia Messages sau sa introduceti voi propriile numere de telefon, cuvinte ori intervale orare in care orice apeluri/mesaje sunt automat trecute intr-o lista in care le puteti vedea doar voi.

Compatible with iOS 5, 6 and 7, works on stock MobilePhone/MobileSMS only. A light weight but high effective firewall of FILTERing/BLOCKing SMS/MMS/iMessage/Call. Take a look at the very detailed “Readme” inside the app before blocking anyone!

  SMSNinja permite utilizatorilor si sa isi protejeze aplicatiile Messages si Phone cu o parola astfel ca nimeni nu  va putea vedea mesajele/lista voastra de apeluri decat daca stie acea parola. Aceeasi parola protejeaza si aplicatia SMSNinja deci nimeni nu o va putea modifica fara ca voi sa stiti. SMSNinja este disponibil pentru download GRATUIT in repo-ul BigBoss din Cydia.