iPhone 6 ar putea creste cu minim 50% vitezele de navigare pe internet

  Cu doar cateva saptamani in urma am aflat dintr-un zvon ca Apple ar urma sa lanseze un iPhone 6 capabil sa se conecteze la retele LTE-Advanced si sa navigheze pe internet la viteze de pana la 300 Mbps. Astazi vedem pentru prima oara ceea ce ne este prezentat a fi modemul 4G LTE Qualcomm MDM9625, acesta oferind iPhone 6 capacitatea de a se conecta la retelele LTE-Advanced, insa doar la viteze de 150 Mbps si nu la 300 Mbps.

  Avand in vedere ca modemul LTE din iPhone 5S permite conectarea al retele 4G la viteze de pana la 100 Mbps, vorbim in iPhone 6 despre o crestere cu 50% a vitezei de navigare pe internet, daca retelele o suporta. Problema cea mai mare in momentul de fata este ca putini operatori de telefonie mobila au lansat suport pentru retele LTE-Advanced, iar in Romania ne putem astepta ca ele sa apara abia in cursul anului viitor, asa ca nu pierdem aproape nimic.

  Avand in vedere ca vorbim despre un zvon, nu se stie in final ce fel de suport 4G va oferi iPhone 6, insa stim sigur ca va permite conectarea la retele 4G la o viteza de minim 100 Mbps.