Iată cât de simplu se efectuează plățile folosind Apple Pay (Video)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=nZkehaeDwa4&w=400&h=300]

  Lansarea iOS 8.1 a adus pentru posesorii de iPhone 6 și iPhone 6 Plus primul sistem de plăți mobile conceput de către compania Apple, Apple Pay fiind denumirea sa. Cei de la Apple l-au gândit ca o alternativă viabilă pentru restul sistemelor de plăți mobile existente pe piață și la scurt timp după lansarea sa un număr impresionant de utilizatori s-au grăbit să testeze noul sistem, după cum puteți vedea din clipurile video prezente în acest articol.

  Apple Pay este cel mai simplu sistem de plăți mobile gândit de către compania Apple, el permițând efectuarea de plăți mobile prin simpla apropiere a unui iPhone 6 sau iPhone 6 Plus de un POS compatibili si autorizarea plății prin Touch ID. Cei care au utilizat sistemul pentru prima oară în cursul nopții trecute au fost mulțumiți de rapiditatea cu care acesta a fost adoptat de către magazine, dar și de rapiditatea cu care se efectueaza plățile, iar în clipurile video din acest articol puteti vedea totul.

  Apple Pay în România nu va ajunge prea curand și v-am vorbit deja despre utilitatea sa după lansarea iOS 8.1, așa că este bine să nu sperați că îl veți putea utiliza la ceva.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=DIbsPvpY7GU&w=400&h=300]

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=K0YWlLiPNXY&w=400&h=300]

3 COMENTARII