Prima Pagina BigBoss CCfix 8 rezolva una dintre cele mai enervante probleme ale iOS 8

CCfix 8 rezolva una dintre cele mai enervante probleme ale iOS 8

  CCfix 8 este un tweak lansat in cursul acestei seri in Cydia pentru iDevice-urile noastre, iar el a fost conceput in ideea de a rezolva una dintre cele mai enervante probleme pe care le-am intalnit pana acum in cursul utilizarii iOS 8 pe iPhone 6 sau iPhone 6 Plus. Mai exact, v-am spus acum doua saptamani de zile ca in incercarile mele de a accesa Control Center din LockScreen-ul iOS 8 pe iPhone 6 sau iPhone 6 Plus am realizat rapid ca exista multe momente in care acesta refuza sa se deschida, problema fiind extrem de enervanta si lasata nerezolvata de catre Apple in iOS 8.1.1, disponibil de saptamana aceasta.

Fixes the issue where control center sometimes won’t open on the lock screen. Tested on iOS 8.1 with iPhone 6+.

  CCfix 8 este prezentat de catre dezvoltatorul sau ca fiind conceput pentru a rezolva aceasta problema numai pe iPhone 6 Plus, dar realitatea este ca ea exista inclusiv in multe alte terminale ale companiei Apple de ceva vreme. Din pacate o alta solutie pentru rezolvarea acestei probleme nu exista daca nu aveti jailbreak, asa ca ar fi bine sa mai faceti restore la iOS 8.1 si apoi jailbreak daca veti dori sa scapati rapid de ea. CCfix 8 este disponibil pentru descarcare gratuita in repo-ul BigBoss al Cydia si poate fi utilizat pe oricare dintre iDevice-urile care au probleme cu utilizarea Control Center sau nu.

 • ediiii

  Când nu merge miști puțin slide to unlock si după poți accesa control center ul 🙂 simplu! Nu cred ca e un bug sau ceva. Foarte rar mi se întâmpla! iPhone 6plus

 • SunSetRo

  Si la mine apare problema asta pe 5s 8.1.1. Trebuie sa blochez iar ecranul ca sa pot accesa CC. Pe 8.0.x – 8.1 nu aveam problema asta

 • Ionut

  Salut zaone! Un baiat cu numele de facebook Andrei Iosif din bucuresti mi a spus ca imi poate face downgrade de la ios 8.1.1 la 7 contra cost 200 de lei… Este posibil acest lucru sau este minciuna si doreste sa-mi ia banii?

 • Ionut

  Imi raspunzi te rog, zaone?

 • @Ionut: N-as arunca banii pe geam pentru ceva ce nu se poate face. Asa disperat esti sa revii la iOS 7?

 • Ionut

  Da… Cand imi aduc aminte cat de fluid era cu ios 7… Pana la urma am dat 2850 de lei pe el… Deci am pretentii… Ceea ce vrei tu sa spui e ca acea persoana doar vrea sa-mi ia banii?

 • Ionut

  Cred ca o sa i-l dau lu’ tata pe adta cu ios 8 si o sa mi iau altul caruia nu o sa-i mai fac upgrade… Eu am ajuns la o concluzie si anume ca ios ul cu care vine telefonul este cel mai bun…

 • Ionut

  @Zaone pot folosi backup ul din ios 8.1.1 intr un ios 7.1.2?

 • Ionut

  Astept raspunsul tau cat mai repede posibil! Multumesc!

 • Tavi

  Eu nu am problema asta de cand cu iOS 8.1.1 pe celelalte versiuni o aveam!!

 • @Ionut: Nu, din pacate nu poti.

 • Marian

  Eu am facut din Actuvator cu gesturi si nu mai am nici o problema … Functioneaza 100 % perfect Zaone, poti incerca si tu.