Top 10: Cele mai importante stiri ale saptamanii pe iDevice.ro – 16.02.2015 – 22.02.2015

week in review

  Astazi se incheie o noua saptamana plina de informatii interesante in legatura cu Apple, viitoarea masina a companiei americane si sistemele sale de operare fiind in centrul atentiei. Am aflat cine dezvolta masina Apple in laboratorul Apple din Cupertino, am aflat detalii noi privind functiile iOS 9, iOS 8.3 si iOS 8.4 si nu doar atat. Saptamana aceasta am aflat informatii importante cu privire la Apple Watch, viitorul produs din aur al companiei Apple urmand a fi mai scump decat si-ar fi imaginat unii, insa mai multe vom afla in momentul prezentarii oficiale.

  Saptamana viitoare probabil ne va aduce o multitudine de alte detalii cu privire la ceea ce urmeaza sa ne ofere compania Apple in urmatoarele luni, asa ca ne asteapta o perioada extrem de interesanta.

  1. Activare WhatsApp Web pe iPhone
  2. iOS 9 va fi testat public in vara
  3. iOS 8.3 va fi testat public, iata detaliile
  4. Iata cand va fi lansata masina Apple
  5. Masina Apple este dezvoltata de fosti angajati Ford, GM si Tesla
  6. Apple Watch – iata cat aur urmeaza sa contina si cat va costa
  7. Lansarea iOS 8.4 – cand va avea loc ?
  8. iOS 9 – o IMPORTANTA functie este dezvaluita de masinile Apple!
  9. Apple Watch – preturile fiecarui model si incasarile Apple
  10. Apple Watch va veni fara importante functii de monitorizare biometrica
Articolul precedentDuara – o tema simpla si eleganta pentru iOS 8
Articolul următorPulse – o noua tema simpla pentru iOS 8
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.