iOS 8.2 jailbreak ar putea fi lansat luna aceasta de catre TaiG

Conferinta jailbreak

  iOS 8.2 jailbreak este imposibil in momentul de fata deoarece inca de la iOS 8.1.3 compania Apple a blocat posibilitatea de a ne mai exploata terminalele cu ajutorul programelor lansate de catre hackerii chinezi. In ciuda acestui lucru, echipa de hackeri TaiG organizeaza pe 27 martie o conferinta in Beijing, China, ea fiind dedicata securitatii pentru terminale mobile, cunoscuti dezvoltatori de solutii de jailbreak urmand a fi prezenti.

  TaiG incearca sa organizeze o versiune chinezeasca a mult mai popularului JailbreakCon iar pana acum hackeri celebri precum comex, p0sixninja, Pimskeks si Chronic si-au anuntat prezent la eveniment. Separat de acesti hackeri dezvoltatori de solutii de jailbreak, TaiG a invitat si alti experti in securitatea terminalelor mobile, acestia urmand a discuta despre vulnerabilitati ale celor mai populare sisteme de operare.

  TaiG a dorit initial sa organizeze un eveniment de acest gen la inceputul anului 2015, insa se pare ca el va fi in final organizat la sfarsitul acestei luni si desi deocamdata nu a fost anuntat nimic oficial, am putea vedea acolo o noua solutie de jailbreak iOS 8.2. Chinezii de la TaiG au castigat sume frumoase de bani de pe urma solutiei de jailbreak pentru iOS 8.1, asa ca pentru iOS 8.2 ar putea lansa una similara in ideea de a castiga bani de la companiile chinezesti dispuse sa sustina dezvoltarea lor.

9 COMENTARII

  1. Zaone, eu am făcut jailbreak la iOS 8.2 beta 2 și merge fără probleme. E disponibil pentru iOS 8.2 beta 1 și 2. Nu înțeleg de ce nu faci un tutorial..

  2. […] Luna trecuta hackerii echipelor TaiG si Pangu s-au intalnit in China cu o multitudine de hackeri care au dezvoltat o sumedenie de solutii de jailbreak pentru iOS in trecut, insa din pacate desi s-a spus ca atunci vom avea o solutie de jailbreak iOS 8.2, acest lucru nu s-a intamplat si decizia de a nu lansa ceva a fost buna, iOS 8.3 aparand o saptamana mai tarziu. […]