Hey Siri din iOS 8.3 poate efectua apeluri telefonice prin difuzor

Hey Siri iOS 8.3

  Hey Siri este o functie implementata de catre compania Apple pentru a ne permite sa activam asistentul personal Siri printr-o simpla comanda vocala in momentul in care terminalele noastre sunt conectate la o sursa de energie. Simpla comanda Hey Siri va activa asistentul personal din iDevice-uri, iar incepand cu iOS 8.3, vom putea folosi acest sistem inclusiv pentru a initia aeluri telefonice prin difuzoarele terminalelor iPhone.

  Dupa cum puteti vedea deja din imaginea de mai sus, rostirea unei comenzi care initiaza un apel telefonic prin difuzorul unui iPhone devine posibila in iOS 8.3, rulare aceleiasi comenzi in iOS 8.2 neavand acelasi efect. Practic Apple incearca sa simplifice procedura de efectuare a apelurilor telefonice in momentele in care iPhone-urile sunt conectate la o sursa de curent, astfel ca nu vom mai fi nevoiti sa ducem terminalele la ureche, iar daca ele sunt conectate la un difuzor extern, sau sistemul hands-free al unei masini, apelul va fi rulat prin ele.

  Apple nu listeaza aceasta noua functie printre cele ce urmeaza sa fie disponibile incepand cu iOS 8.3, Siri urmand a avea suport pentru o serie de limbi noi in aceasta versiune a sistemului de operare, insa schimbarile pentru Siri nu se vor limita doar la atat.