Hound umileste Siri, Google Now si Cortana (Video)

Hound umileste Siri, Google Now si CortanaHound este un asistent virtual creat de catre celebra companie SoundHound, iar intr-un clip video publicat recent pe internet el umileste trei dintre cei mai cunoscuti asistenti virtuali pentru terminale mobile: Siri, Google Now si Cortana.

In clipul video de mai jos puteti vedea comparatia dintre cei trei asistenti si, ca sa fiu complet sincer, sunt placut surprins de ceea ce a reusit sa realizeze SoundHoud pentru utilizatorii din lumea intreaga.

Dupa cum veti putea observa si singuri, Hound reuseste sa inteleaga exact mult mai multe intrebari decat Siri, Google Now sau Cortana, insa reuseste sa ofere si raspunsuri mult mai repede decat cei trei asistenti consacrati.

Apple, Google si Microsoft au investit miliarde de dolari in dezvoltarea Siri, Google Now sau Cortana, insa Hound nu a avut parte de investitii atat de mari, inas asta nu inseamna ca el este mai slab decat ceea ce ofera cele mai iubite companii IT.

Acum daca la toate acestea mai adaugam si faptul ca Hound intelege bine cuvintele rostite in limba engleza de catre o persoana pentru care engleza nu este “prima limba”, astfel ca vorbim despre o realizare cu adevarat impresionanta pentru cei de la SoundHound.

Partea si mai interesanta este Hound este disponibil acum in versiune beta pentru dezvoltatorii din lumea intreaga, asa ca imaginati-va cat de bine ar putea functiona el daca ar avea parte de toate resursele necesare.

Voi ce parere aveti despre Hound? Ar putea fi capabil sa inlocuiasca Siri, Google Now sau Cortana ?