De ce nu merg tweak-urile dupa iOS 8.3 jailbreak ?

nu merg tweak iOS 8.3 jailbreakDe ce nu merg tweak-urile dupa iOS 8.3 jailbreak este una dintre principalele intrebari ale utilizatorilor care au facut iOS 8.3 jailbreak folosind TaiG 2.0, insa daca ati citit deja articolele de ieri, atunci cu siguranta ati gasit un raspuns la intrebare.

V-am spus deja si in tutorialul de iOS 8.3 jailbreak ca actualul program de jailbreak nu este facut pentru a permite folosirea Cydia Substrate, el necesitand o actualizare pentru a permite folosirea tuturor tweak-urilor din Cydia cu iPhone, iPad sau iPod Touch-uri.

In momentul de fata puteti face iOS 8.3 jailbreak pentru iPhone, iPad sau iPod Touch, insa majoritatea tweak-urilor care au la baza Cydia Substrate nu vor functiona si desigur ca nu veti vedea tweak-uri in aplicatia Settings, Configurari, deoarece nu exista compatibilitate cu sistemul care le arata acolo.

Conform creatorului Cydia, Saurik, cheia rezolvarii problemei compatibilitatii dintre Cydia Substrate si iOS 8.3 jailbreak este la hackerii echipei TaiG, acestia trebuind sa isi modifice pachetul de exploatare al iOS pentru a face plugin-ul functional pentru toata lumea.

De ce nu merg tweak-urile dupa iOS 8.3 jailbreak ?

Saurik sustine ca a discutat deja cu hackerii TaiG, le-a explocat de ce nu merg tweak-urile dupa iOS 8.3 jailbreak si ce trebuie facut pentru a rezolva problema, asa ca acum trebuie doar sa asteptam ca o actualizare sa ne fie pusa la dispozitie de catre ei.

nu merg tweak iOS 8.3 jailbreak 1

Cea mai posibila rezolvare a problemei implica o actualizare a pachetului de jailbreak direct prin intermediul aplicatiei Cydia, cei de la TaiG putand lansa o actualizare pentru iOS 8.3 jailbreak pentru instalare direct de acolo fara a mai relua procedura de jailbreak.

Nimeni nu stie cat va dura pana cand aceasta actualizare va fi lansata sau pana cand programul de jailbreak va fi actualizat pentru a implementa rezolvarea chiar din momentul folosirii, asa ca trebuie sa aveti rabdare deoarece totul se va rezolva.

Acestea fiind spuse, deocamdata nu prea aveti ce face cu iOS 8.e jailbreak.

4 COMENTARII