iPhone 8 concept prezinta un iPhone cu tastatura laser, 2 ecrane si multe altele (Video)

iPhone 8 conceptiPhone 8 concept prezinta un iPhone cu tastatura laser, 2 ecrane si multe alte schimbari extrem de interesante care ar face un asemenea smartphone extrem de cautat in lumea intreaga, chiar si de catre posesorii de terminale Android.

Conform graficianului, vorbim despre un iPhone 8 cu doua ecrane, unul dintre ele fiind gandit pentru a afisa imagini la rezolutie 2K, deci cat se poate de clar, in timp ce al doilea are rolul de a consuma putina energie a bateriei si a permite folosirea indelungata a iPhone 8.

Separat de cele doua ecrane, acest iPhone 8 are si o tastatura laser care este proiectata printr-o pargine laterala a carcasei in ideea de a ne permite sa controlam interfata sau sa introducem texte in aplicatii fara a atinge in vreun fel ecranul sau a rosti vreo comanda pentru el.

Terminalul iPhone 8 din imagini are un design creat in baza celor folosite de catre Apple pentru iPhone 4 si iPhone 6, iar ca elemente de noutate are o camera de mai buna si o noua culoare albastra implementata de compania Apple pentru mai multa diversitate.

Voi ce parere aveti despre acest concept al iPhone 8 ?

https://www.youtube.com/watch?v=5P-bFmrzEvA

5 COMENTARII

  1. nici nu a aparut iphone 6s sau cum o sa se numeasca…. si deja vad clipuri cu iphone 8 😐 …. ar fi mai bine daca primim stiri si informatii despre viitorul telefon dupa iphone 6 🙂 pt ca pe majoritatea asta ii intereseaza.

  2. Ult prostie… Nu are nimeni habar cum va fi 7 sau specificatiile de pe 6s – De ce nu puneti concept Iphone 9 creat din metal lichit ( t-1000 din terminator ar fi mandru ) si da e un sursa confirmata ca Apple are un parteneriat cu o firma din China pentru achizitionarea acestui material scump si rar.