Ampy – bateria externa care se incarca din miscarile tale

Ampy carcasa incarcare miscariAmpy este o baterie externa prezentata la CES 2016 zilele trecute, ea fiind creata special pentru terminalele iPhone, marea noutate adusa de catre produs constand in faptul ca energie stocata de catre ea este generata de catre miscarile noastre.

La baza intregului concept al Ampy sta energia cinetica pe care corpul nostru nostru o produce prin miscarile facute in timpul zilei, bateria externa fiind capabila sa captureze aceasta energie si sa o stocheze pentru a ne incarca iDevice-urile la nevoie.

Ampy poate fi incarcata inclusiv printr-un port USB, insa o serie de magneti care se misca in interiorul sau au capacitatea de a incarca o serie de bobine cu energie electrica, o ora de exercitii fizice moderate precum jogging sau mersul pe bicicleta oferind 5 ore de standby pentru iPhone sau o ora de utilizare normala.

Practic, atat timp cat de misti, Ampy iti poate tine iPhone-ul in functiune chiar daca el nu mai avea suficienta baterie pentru a functiona inainte de a incepe miscarea, asa ca teoretic este imposibil sa ramai fara baterie pentru iPhone atat timp cat te afli in miscare.

Ampy are un design destul de interesant, iar cu un pret de vanzare de 100 de dolari ea aduce si o aplicatie pentru iOS care afiseaza nivelul de incarcare generat de miscarile noastre, accesoriul urmand a fi pus in vanzare in cursul acestui an.