Probleme cu Pangu9 jailbreak si experienta

Probleme cu Pangu9 jailbreak si experientaProbleme cu Pangu9 jailbreak pentru iOS 9 au existat inca din momentul in care solutia de exploatare a terminalelor ce ruleaza iOS 9 a fost lansata pentru utilizatorii din lumea intreaga si acest lucru era usor de anticipat daca ne uitam la modul in care s-au desfasurat lucrurile in trecut.

Probleme cu Pangu9 jailbreak am intampinat si eu chiar in prima tentativa de a face jailbreak, insa un restore rezolva orice, iar in majoritatea cazurilor aceasta este singura solutie de a va putea jailbreakui iPhone, iPad si iPod Touch-urile care ruleaza iOS 9.

Probleme cu Pangu9 jailbreak au intampinat cea mai mare parte a utilizatorilor care au testat noua solutie de jailbreak iOS 9 pentru iPhone, iPad si iPod Touch, iar zilele trecute am publicat o lista cu erorile Pangu9 jailbreak si modul in care le puteti rezolva foarte repede.

Probleme cu Pangu9 jailbreak si experienta

Probleme cu Pangu9 jailbreak vor exista si in perioada urmatoare pana cand hackerii chinezi ai echipei Pangu vor reusi sa-si stabilizeze programul de exploatare al iOS-ului, insa per total cred ca majoritatea dintre voi ati avut o experienta buna de folosire a terminalelor dupa jailbreak.

Experienta mea cu Pangu9 jailbreak a fost excelenta dupa rezolvarea problemelor initiale, spre deosebire de alte solutii similare aceasta fiind destul de stabila, atat in ceea ce priveste utilizarea constanta a terminalelor, cat si in ceea ce priveste functionalitatea iOS-ului.

De acest aspect leg si faptul ca foarte multe tweak-uri nu au fost actualizate de la bun inceput pentru iOS 9, asa ca experienta cu Pangu9 jailbreak nu ar trebui sa se bazeze pe compatibilitatea acestora cu versiunea noua de iOS deoarece vorbim despre lucruri diferite.

Bun, eu v-am spus care a fost experienta mea cu Pangu9 jailbreak, insa sunt curios care a fost experienta voastra si ce fel de probleme ati intampinat in primii pasi de exploatare a terminalelor voastre.