Activator iOS 9 update vine cu 3D Touch

Activator iOS 9Activator pentru iOS 9 este oferit in versiune beta in momentul de fata pentru iPhone, iPad si iPod Touch-uri, noua versiune a celebrului plugin aducand compatibilitate pentru aceasta versiune a sistemului de operare, insa aceasta este doar o parte a actualizarii.

Marea noutate adusa de catre Activator pentru iOS 9 este implementarea 3D Touch in vechile iDevice-uri printr-un sistem numit Application Shorcuts, el oferind exact aceeasi functionalitate precum noul sistem Apple, insa pentru orice aplicatie a terminalelor noastre.

Mai mult decat atat, pentru ca vorbim despre Activator, gesturile similare 3D Touch pot fi intreprinse oriunde in sistem si in orice mod, nu doar prin apasarea indelunga asupra unei iconite, astfel ca aveti libertate totala pentru personalizarea sa dupa bunul vostru plac.

Partea interesanta a acestei implementari sta in faptul ca putem combina diverse actiuni cu diverse aplicatii, astfel ca puteti asocia aplicatiei iDevice.ro un gest care sa deschida meniul de cautare al aplicatiei App Store, sau pagina iDevice.ro direct in browserul Safari.

Activator ofera libertate de personalizare si combinatii de gesturi actiuni intr-un numar greu de calculat, asa ca prin aceasta actualizare la iOS 9 aveti parte de o multitudine de functii noi oferite, ele urmand a ajunge oficial pentru toata lumea in perioada urmatoare.

Activator beta pentru iOS 9 este disponibil pentru descarcare din repo-ul http://rpetri.ch/repo, insa trebuie sa aveti grija cu el deoarece este oferit in format beta si ar putea avea probleme majore de functionare.

2 COMENTARII