Bei Coca Cola si castigi internet gratuit Orange

Coca Cola internet OrangePlimbandu-ma astazi prin magazine am descoperit o promotie derulata in premiera in Romania, Orange oferind internet gratuit in sticlele de Coca Cola si Coca Cola Zero de 500 ml PET cumparate in perioada 14.09 – 31.12.2015.

Desi campania dureaza de ceva vreme, abia acum am aflat despre existenta lor si conform campaniei, la fiecare sticla de Coca Cola sau Coca Cola Zero cumparata, in limitele de mai sus, clientii vor primi 25 MB de internet gratuit prin inscrierea in website-ul campaniei.

Cei 25 MB de internet gratuit pot fi utilizati pentru a naviga pe internet din reteaua Orange si va ajung sa faceti vreo 2 incarcari ale News Feed-ului Facebook intr-o dimineata pentru ca dupa aceea ramaneti fara ei si va bazati in continuare pe internetul normal.

In imaginea de mai sus vedeti sticlele care fac parte din aceasta promotie, ele fiind marcate special pentru a va da de inteles ca veti beneficia internet gratuit de la Orange, pe etichetele lor fiind inscriptionat traficul de internet pe care il primiti gratuit.

Primesti 25 MB trafic de internet de la Orange* cu fiecare sticla de Coca-Cola sau Coca-Cola Zero 500 ml PET cumparata intre 14.09 – 31.12.2015. Uita-te sub capac pentru a descoperi codul unic, introdu-l pe site, castiga 25 MB de internet pe numarul tau Orange si intra pe Coke Stream.

Mai jos aveti si mesajul de confirmare dupa activarea traficului, acesta putand fi obtinut prin introducerea codului din interiorul capacului sticlei in website-ul campaniei, traficul fiind acordat in doar cateva minute dupa inscrierea facuta de catre voi.

Coca Cola internet Orange 1

Desi vorbim despre doar 25 MB de trafic de internet oferit pentru fiecare cod al unui capac, desigur ca puteti cumula oricate coduri doriti pentru a aduna oricat trafic de internet aveti nevoie, asa ca daca beti multe sticle de suc zilnic, puteti aduna si trafic pe masura.

Pentru ca aceasta campanie este derulata in premiera in Romania de catre Orange si Coca Cola, sunt curios ce parere aveti voi despre ea.