Prima Pagina 3D Touch 3DNotifications aduce 3D Touch pentru notificari

3DNotifications aduce 3D Touch pentru notificari

0

3DNotifications 3D Touch notificari3DNotifications este un nou tweak disponibil in Cydia din cursul noptii trecute, iar cu ajutorul sau putem aduce 3D Touch pentru sistemul de notificari al iOS 9, gesturile Peek si Pop fiind disponibile pentru noi.

In imaginea de mai sus puteti vedea cum functioneaza 3DNotifications  pentru utilizatori, tweak-ul permitand utilizarea acestor gesturi Peek si Pop pentru a accesa informatiile pe care in mod normal le-am vedea doar daca am deschide selecta acea notificare si deschide aplicatia sa.

3DNotifications  elimina necesitatea de a mai deschide anumite aplicatii pentru a vedea informatii care in final nu ne sunt necesare, gesturile Peek afisand informatiile intr-o fereastra mica, iar daca dorim sa le accesam vom folosi un gest Pop pentru a deschide respectiva aplicatie.

  • Messages notifications: Peek into the conversation history (see screenshot 2)
  • Calendar event notifications: Peek into the event detail pane (see screenshot 1)
  • Mail notifications: Peek at the entire message content. Unfortunately due to the way that data protection on the phone works, it isn’t possible to peek at mail messages when the device is locked.
  • Missed phone and FaceTime calls: Peek at the missed call information pane for the call.
  • Apple Pay Card notifications: Peek at card info and transaction history

3DNotifications este disponibil pentru descarcare din repo-ul BigBoss al Cydia urmand acest link.