iOS 9.2 vs iOS 9.1 – comparatie performante pe iPhone (Video)

iOS 9.2 a fost lansat in cursul serii trecute de catre compania Apple pentru posesorii de iPhone, iPad si iPod Touch-uri din lumea intreaga, el aducand foarte multe schimbari si imbunatatiri majore pentru performantele generale.

Pentru ca schimbarile sunt atat de benefice, astazi avem si 4 clipuri video care compara performantele iOS 9.2 cu cele ale iOS 9.1 pe iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5S si iPhone 6, asta pentru a ne arata cat de mare sau mica este diferenta in cazul fiecarui model.

iPhone 4S are cele mai slabe performante dintre toate cele 4, iar iPhone 6 cele mai bune, insa per total iOS 9.2 ofera un spor de performante simtitor in anumite aplicatii si task-uri sau nu ofera absolut nimic in alte cazuri de utilizare, deci nu va asteptati sa vedeti o crestere generala.

Din punct de vedere al performantelor, nu exista motiv sa nu faceti update la iOS 9.2 de la o versiune anterioara a iOS, daca nu aveti nevoie de jailbreak, insa daca inca mai folositi iOS 8.4.1, nu veti avea acum, sau in viitor, performante mai bune decat in acea versiune.

Articolul precedentTelekom acuzata ca blocheaza un numar promotional Vodafone
Articolul următorNetflix ar putea fi lansat in Romania in ianuarie
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.