iOS 9.2 vs iOS 9.1 – comparatie performante pe iPhone (Video)

iOS 9.2 a fost lansat in cursul serii trecute de catre compania Apple pentru posesorii de iPhone, iPad si iPod Touch-uri din lumea intreaga, el aducand foarte multe schimbari si imbunatatiri majore pentru performantele generale.

Pentru ca schimbarile sunt atat de benefice, astazi avem si 4 clipuri video care compara performantele iOS 9.2 cu cele ale iOS 9.1 pe iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5S si iPhone 6, asta pentru a ne arata cat de mare sau mica este diferenta in cazul fiecarui model.

iPhone 4S are cele mai slabe performante dintre toate cele 4, iar iPhone 6 cele mai bune, insa per total iOS 9.2 ofera un spor de performante simtitor in anumite aplicatii si task-uri sau nu ofera absolut nimic in alte cazuri de utilizare, deci nu va asteptati sa vedeti o crestere generala.

Din punct de vedere al performantelor, nu exista motiv sa nu faceti update la iOS 9.2 de la o versiune anterioara a iOS, daca nu aveti nevoie de jailbreak, insa daca inca mai folositi iOS 8.4.1, nu veti avea acum, sau in viitor, performante mai bune decat in acea versiune.