Un barbat s-a sinucis accidental incercand sa faca un selfie

Anul acesta v-am vorbit despre diverse accidente mortale care au avut in mijloc persoane care incercau sa isi faca un selfie intr-un moment sau loc nepotrivit, iar astazi va vorbesc despre o tragedie care a lovit o familie americana dintr-un motiv similar.

Mai exact, vorbim despre un barbat de 43 de ani care s-a sinucis accidental in timp ce incerca sa isi faca un selfie cu un pistol, barbatul crezand ca arma nu era incarcata cand in realitate ea avea un proiectil pe teava, apasarea tragaciului stand la baza acestei sinucideri.

Iubita barbatului se afla cu acesta in momentul in care tragicul accident s-a intamplat, ea afirmand ca ei si-au facut o multitudine de selfie-uri in respectiva zi folosind aceeasi arma, barbatul scotand gloantele din ea inainte de fiecare poza si reintroducandu-le dupa efectuarea lor.

Problema a fost ca dupa atatea actiuni barbatul a uitat un proiectil in interiorul armei, iar in momentul in care a apasat pe tragati pentru a face o poza grozava, in mintea lui, arma s-a descarcat, ranindu-l mortal, politia considerand totul ca o moarte accidentala.

… the man, who officials did not name, fatally shot himself in the face while attempting to take a selfie with what he thought was an unloaded gun. The man’s girlfriend, who was with him when the gun went off, told authorities that the pair had taken several selfies with the gun throughout the day. The man unloaded the gun before each photo session, then replaced the bullets when they were done.

Problema cea mai mare sta in faptul ca aceasta nu este prima persoana care se sinucide accidental facand un selfie cu o arma, un tanar de 19 ani din Houston, SUA, avand aceeasi soarta anul trecut, el facand exact aceeasi greseala de a crede ca arma nu este incarcata.

V-am spus acum cateva luni care sunt principalele cauze ale mortilor cauzate de incercarea stupida de a face un selfie care sa impresioneze lumea.