Spotify are 100 de milioane de utilizatori activi lunar

Spotify este in momentul de fata cel mai mare serviciu de streaming audio de pe planeta, compania suedeza care l-a creat anuntand recent ca are 100 de milioane de utilizatori activi lunar, o cifra impresionanta, mai ales ca 30% dintre ei platesc si un abonament lunar pentru a beneficia de servicii.

In baza datelor existente in momentul de fata pentru serviciile de streaming audio, Spotify este prima companie care detine o asemenea platforma si are un numar atat de mare de utilizatori activi lunar, cifra fiind una impresionanta daca ne uitam la tipul de produs pe care il ofera compania suedeza.

Cu doar 3 luni in urma Spotify anuntase ca are 30 de milioane de abonati ai serviciilor sale, tot in acea perioada anuntand ca a obtinut si o finantare de 1 miliard de dolari pentru a reusi sa lupte mai eficient cu Apple Music, acesta fiind in momentul de fata cel mai puternic serviciu competitor al sau.

Spotify a devenit cel mai mare startup din europa in momentul de fata, conform institutiilor financiare care monitorizeaza companiile din Europa, Spotify fiind in momentul de fata evaluata la 8 miliarde de dolari, o cifra foarte mare daca ne gandim ca deocamdata suedezii n-au facut profit si au foarte multe datorii.

Spotify has confirmed that it has more than 100m monthly active users on its music streaming service today. Based on its last count, the Swedish company is adding 1.8m users to the service monthly, and 30pc of users are paying subscribers.