TOP 10: Cele mai importante stiri ale saptamanii pe iDevice.ro – 15.08.2016 – 21.08.2016

Astazi se incheie o noua saptamana extrem de interesanta in lumea Apple, iar asta prin prisma faptului ca am aflat o gama foarte variata de informatii cu privire la produsele pe care americanii se pregatesc sa le lanseze in aceasta toamna, mai exact iPhone 7, iPhone 7 Plus, sau chiar Apple Watch 2.

Mai mult decat atat, compania Apple a lansat doua noi aversiuni beta ale iOS 10 in decursul a 4 zile, uimind pe mai taota lumea cu graba sa. Saptamana viitoare am putea vedea invitatiile pentru evenimentul in cadrul caruia va avea loc prezentarea iPhone 7, asa ca nu vom mai avea chiar atat de mult de asteptat.

Jailbreak iOS 9.3.3 din Safari pe iPhone, iPad

iOS 10 public beta 6 – cum il instalezi

iOS 10 beta 7 a fost lansat

Camera iPhone 7 si stabilizatorul optic de imagine

Apple Watch 2 are GPS, nu are internet

iPhone 7 256 GB va fi lansat de catre Apple

iPhone 7 este denumirea noului iPhone din 2016, iPhone 8 va fi lansat in 2017

Lansarea iPhone 7 ar putea fi programata pe 23 septembrie

iPhone 7 Plus albastru pornit apare in primele imagini

iOS 10 beta 6 a fost lansat pentru iPhone si iPad

Articolul precedentCele mai bune tastaturi terte pentru iOS 9
Articolul următorApple: crez nou si noi denumiri pentru angajati
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.