Prima Pagina jailbreak GIFLock afiseaza imagini animate in Lockscreenul iPhone

GIFLock afiseaza imagini animate in Lockscreenul iPhone

GIFLock este un nou tweak pentru iPhone, iPad si iPod Touch, el fiind creat special pentru a ne oferi posibilitatea de a afisa imagini animate in LockScreen-ul iPhone sau iPad. In mod normal acolo putem seta ca si fundal doar o imagine statica, insa acest tweak schimba modul de functionare al iOS pentru a permite si afisarea de imagini animate.

GIFLock are un meniu de setari in care ne permite sa-i activam functionalitatea, sau sa alegem daca acea imagine animata este afisata “intinsa” pe intregul ecran de blocare al terminalelor noastre. Setarea unei imagini animate ca si fundal pentru ecranul de blocare al iPhone sau iPad se face exact precum setarea oricarui alt wallpaper pentru iOS.

“Compatible with iOS 9. Set a GIF as your Lockscreen! Works with iOS 9.x.x. Features include stretching image, transparent background, custom HTML background color, select GIF from camera roll. More to come! Configure options from Settings.”

GIFLock este disponibila pentru descarcare din repo-ul BigBoss al Cydia urmand acest link.

GIFLock lockscreen

  • Puffy Mic

    Zaone, că tot veni vorba de lockscreen, în iOS 10 nu mai merge să răspunzi la mesaje direct din ecranul blocat?Am observat chestia asta si am pus-o pe seama ca este incă beta 8. Scuze dacă este off-topic..