Apple Watch 2 – comparatia Force Touch cu Apple Watch

Noul modul Force Touch al Apple Watch 2 este comparat cu cel al Apple Watch, insa nu dezvaluie eventuale imbunatatiri pregatite de Apple.

Aseara am vazut un prim clip video in care erau prezentate bateria si ecranul Apple Watch 2, un service GSM din Marea Britanie reusind sa intre in posesia acestor componente pentru noul ceas. Astazi vedem o comparatie mai clara intre modulele Force Touch pentru Apple Watch si Apple Watch 2, ele arandu-ne diferentele dintre componente.

Ins tanga puteti vedea modulul Force Touch pentru Apple Watch 2 si in dreapta cel al primului model, compania Apple schimband modul in care el este pozitionat sub ecran. S-a spus acum cateva luni ca Apple urmeaza sa ofere un Force Touch imbunatatit in Apple Watch 2, iar acest modul sugereaza faptul ca exista schimbari.

Deocamdata nu se stie ce anume va aduce nou Apple Watch 2 pe partea de Force Touch, insa probaibl vorbim despre interpretarea mai exacta a presiunii si eventual vibratii noi. Apple poate oferi inclusiv si o serie de functii noi prin acest update al modulului Force Touch, dar deocamdata nu se stie exact in ce anume ar putea consta ele.

Stim pana acum ca Apple Watch va avea GPS, un nou chip S2 imbunatatit, o baterie mai mare si un ecran mai subtire, insa despre Force Touch nu stim mai nimic concret, decat ca va fi imbunatatit. Daca ar fi sa ghicesc, as spune ca Apple a imbunatatit doar sensibilitatea modulului, dar asta ar putea permite oferirea de noi functii de catre dezvoltatori.

apple watch 2 force touch