Primii pantof de sport cu Wi-Fi si ecran

Fie ca va vine sa credeti, sau nu, in SUA a fost creata prima pereche de pantofi sport care are incorporata un ecran, dar si un Wi-Fi HotSpot mobil pentru a partaja internetul. Obiectul neobisnuit de incaltaminte a fost creat de catre compania aeriana Virgin America, insa vorbim despre o singura pereche care este vanduta la licitatie.

Conform reprezentantilor companiei Virgin American, aceasta pereche de pantofi sport a fost creata in ideea de a reproduce experienta pe care o au clientii care zboara la clasa I cu avioanele sale. Pantofii sport au un slot SIM pentru a introduce o cartela ce furnizeaza Wi-Fi prin HotSpot-ul integrat, dar si un ecran de mici dimensiuni, montat in partea frontala.

In loc de sireturi exista mecanismul de prindere al unei centuri de siguranta, exista un port USB pentru incarcare, o baterie externa fiind inclusa, dar exista si iluminare in functie de starea persoanei care poarta pantofii sport. Toate aceste facilitati sunt oferite si pentru cei care calatoresc la Clasa I cu avioanele companiei Virgin American, iar informatiile acestea vor ajunge cu siguranta la multi americani.

Persoana care va cumpara aceasta pereche de pantofi sport o va primi intr-o carcasa de plastic transparent, care va avea si iluminare pentru a pune in evidenta obiectul neobisnuit de incaltaminte. In momentul de fata exista o licitatie deschisa pentru acesti pantofi sport, ultima oferta fiind de 7900 de dolari, insa pretul va creste cu siguranta.

pantofi-sport-virgin-america

pantofi-sport-virgin-america-1

pantofi-sport-virgin-america-2

pantofi-sport-virgin-america-3

pantofi-sport-virgin-america-4

13 COMENTARII

  1. Propun si rucsacul cu display pentru deconcentrarea violatorilor, poate se ia omu’ cu serialu’ si uita de ce o urmarea pe fata :))