Galaxy Note 7 inca este vandut la “preturi speciale”

Desi compania Samsung a cerut oficial scoaterea din vanzare a Galaxy Note 7, unele magazine n-au inteles mesajul si continua sa vanda produsul coreenilor. Mai exact, in Hong Kong exista cel putin un magazin care are un stoc destul de mare de terminale Galaxy Note 7 pe care le vinde la “preturi speciale”, despre care nu se stie nimic deocamdata.

Este cat se poate de clar ca aceste terminale sunt vandute neoficial, fara acordul celor de la Samsung, insa chiar si asa, vietile unor persoane sunt puse in pericol. Galaxy Note 7 este dovedit a avea probleme cu bateria, care poate exploda in timpul incarcarii, sau doar in timpul folosirii obisnuite, deci vanzarea sa este imorala.

In ciuda acestui lucru, Hong Kong este o locatie in care vanzatorilor le pasa doar despre bani si nimic mai mult, asa ca nu este surprinzator sa vedem asa ceva. Este greu de spus daca acelasi lucru se intampla si in alte zone de pe glob, insa exista sanse mari ca in China sa fie diverse magazine care vand in continuare acest dispozitiv.

galaxy-note-7-hong-kong-pret-special